Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, yalnızca yangın ve kötüın yayılmasını diremek için dahili olarak takıldıkları ve tasarlandıkları karınin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın güvenlik kapısı da hiçbir noktada engellenmez.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için mukannen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı gerçekte binaların muzlim asayiş kahramanlarıdır. Bu konstrüksiyonlarda bulunanların yangın çıkışlarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son ayar önemlidir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Sevimli Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanoğluın kötü bir meydanı evinsizaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan baplar kişi eminğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en makul paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni müstacel çıkış bapsı pahaı dair hem istenen ölçüler hem maksut kapı adedi nüshası hem de zeyil aksesuarlar belirlenmesinde faal gösteriş oynar. Güçlü miktardaki alımlarda bedel teklifi farklı olmaktadır. Gene aynı şekilde kapının strüktürlacağı malzemeye bakılırsa de fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

Yangın merdiveni kapılarında çhileışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın Çıkış Kapısı Yangın kapısında conta, gedik ve menteşeler denetleme edilmelidir.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı işçilikaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” hatsı mevcut kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 çalışmalevi[değmeslektir

Kaplamalarda kullanılan bağan maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına illet olabilir.

Report this wiki page